Feestje?

Verjaardag

Verjaardag of jubileum te vieren?

Een kroonjaar, zoals Abraham of Sarah, is een prachtige mijlpaal. Maar ook andere verjaardagen zijn het waard om groots te vieren. Juist op die momenten wil je er iets speciaals van maken. De Schildhoeve Buitengewoon biedt de perfecte ruimte om al je bijzondere verjaardagen te vieren met familie en vrienden.
Onze unieke locatie: Sfeervolle ambiance, mogelijkheden voor binnen en buiten, culinair genieten, alles op maat.
>Maak van je kroonjaar een onvergetelijke dag! Neem contact op met De Schildhoeve Buitengewoon en bespreek de mogelijkheden.

Medewerkster serveert hapjes tijdens evenement op het terras van De Schildhoeve Buitengewoon

Huwelijksjubileum

Proost op jullie!

Elk huwelijksjubileum is een mijlpaal, een moment om stil te staan bij de liefde die jullie al die jaren samen delen. Of het nu om het eerste of het vijftigste jaar gaat, elk jubileum is een feestje waard!
Proost op de toekomst met een feestelijk welkomstdrankje. Geniet van heerlijke hapjes, goede gesprekken en mooie muziek. Van buffet tot Walking Dinner, onze culinaire experts zorgen voor een onvergetelijke smaakbeleving.
Maak van jullie jubileum een onvergetelijke dag! Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Jubilerend bruidspaar viert hun speciale dag bij De Schildhoeve Buitengewoon

Overnachten

Blijven slapen?

Als je na het feest nog niet naar huis wilt, biedt Het Huis vier prachtige suites voor een buitengewone luxe overnachting. Neem een kijkje op onze website voor alle mogelijkheden en arrangementen. Lees meer

Ontspan in onze luxueze suites bij De Schildhoeve Buitengewoon, waar comfort en stijl samenkomen voor een onvergetelijk verblijf in Boetiekhotel Het Huis

Wil je meer informatie over de mogelijkheden?

Onvergetelijke ervaring

Vraag dan een persoonlijk gesprek aan met onze ervaren eventmanagers. Zij staan klaar om met samen met jou alle details en opties te bespreken, zodat jouw evenement bij De Schildhoeve Buitengewoon een onvergetelijke ervaring wordt.

Je bent bij ons aan het juiste adres als je iets te vieren hebt! We kijken ernaar uit om jouw speciale gelegenheid onvergetelijk te maken.

Geniet van een sfeervolle avond op ons terras bij De Schildhoeve Buitengewoon, verlicht door warme kaarsjes en gezellige verlichting

Dit zeggen
onze gasten

Voor het vieren van mijn verjaardag zocht ik een fijne locatie met iets speciaals.
Geen suf zaaltje, maar iets met een bijzonder karakter, passend bij het programma dat ik voor ogen had. Ik had gekozen voor : Feestarrangement "Walking diner".
Ik vierde mijn verjaardag in een sfeervolle zaal met een zeer goede keuken en vriendelijk personeel. (Zeer goed en vriendelijk, niet opdringerig).
De Schildhoeve buitengewoon. Duidelijk, bereikbaar bij vragen, en mee kunnen denken, bereikbaar bij vragen en mee kunnen denken
Vriendelijke ontvangst, meerdere mogelijkheden uitgelegd, duidelijke offerte

Voelde mij echt jarig
Zeker voor herhaling vatbaar

Voor het vieren van mijn verjaardag zocht ik een fijne locatie met iets speciaals. Geen suf zaaltje, maar iets met een bijzonder karakter, passend bij het programma dat ik voor...
Lees meer

Voor herhaling vatbaar, Dhr. en Mevr. Foppen - Zoetemeyer

We hebben ons 12.5 jubileum gevierd in de Schildhoeve. De meiden waren super vriendelijk en ze hebben er voor gezorgd dat wij een onbezorgde avond hebben gehad die tot in de puntjes geregeld was. Locatie was prachtig en wij komen hier absoluut vaker!
Het was een prettig gesprek en er werd goed meegedacht/geholpen tijdens de voorbereidingen.
Via de mail kwam erg snel en vriendelijk reactie. Er kon op korte termijn fysiek worden afgesproken.
Alles was tot in de puntjes verzorgd

Er is na afloop telefonisch contact geweest wat als erg prettig is ervaren
We hebben ons 12.5 jubileum gevierd in de Schildhoeve. De meiden waren super vriendelijk en ze hebben er voor gezorgd dat wij een onbezorgde avond hebben gehad die tot in...
Lees meer

Uitstekend, Dhr. en Mevr. D. Kolhek - Schoonbeek

En nu is het feestje voorbij…wat was het geslaagd! Een fijne feestruimte, heerlijk eten en twee super zorgzame en lieve gastdames. Echt zoals ik jullie ken en het was heel fijn om dit met de familie te delen. Veel complimenten gehad over de gekozen locatie, die breng ik bij deze graag aan jullie over. 😊
Voor ons was het plaatje compleet en hebben we genoten van het samenzijn. Dankbaar dat we dit hebben kunnen vieren met elkaar.

Heel veel dank voor de goede zorgen, het fijne ‘regelcontact’ en je top-collega’s ter plaatse inclusief de hele keukenbrigade, zelf at ik ook ‘aangepast’ en ook dat was heerlijk. Zó fijn om te ervaren dat daar moeite voor is gedaan en er prachtige gerechten klaargemaakt zijn. Echt top.
En nu is het feestje voorbij…wat was het geslaagd! Een fijne feestruimte, heerlijk eten en twee super zorgzame en lieve gastdames. Echt zoals ik jullie ken en het was heel...
Lees meer

Voor ons was het plaatje compleet en hebben we genoten van het samenzijn., Familie Jellema

Mogelijkheden duidelijk verwoord op een professionele prettige manier. Alles volgens afspraak verlopen middels goed en vriendelijk personeel.
Mogelijkheden duidelijk verwoord op een professionele prettige manier. Alles volgens afspraak verlopen middels goed en vriendelijk personeel.

In één woord voortreffelijk., Dhr. Vroom

Goede betrokken en bedreven medewerkers.
Simpelweg uitstekend. volledig zoals je het je kunt voorstellen.
Goede betrokken en bedreven medewerkers. Simpelweg uitstekend. volledig zoals je het je kunt voorstellen.

Super gastvrij. Goed meedenken in alle opties. Heerlijk eten gehad., Dhr. Tabak

Reserveer jullie feestje

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.