Feestje?

Verjaardag

Kroonjaren zijn een mooi moment om even extra uit te pakken als het gaat om een feest.

Een kroonjaar verjaardag, waar je even extra bij stil staat wat er is behaald en soms wat er is achtergelaten. Bijzondere momenten zijn soms spaarzaam en daarom kan het een uitermate goed idee zijn om juist op die momenten te vieren wat er te vieren valt.

Met een kroonjaar vier je een speciale mijlpaal van en dat moet natuurlijk groots worden gevierd met meerdere mensen, bijvoorbeeld je partner, een groter feest organiseert om kroonjaren te vieren.  60, 79, 80, 90 jaar:  Hele mooie mijlpalen waar we beste even wat extra bij stil kunnen staan.

Informeer nu naar de mogelijkheden en vier ook ouw verjaardag bij De Schildhoeve Buitengewoon.

Vanaf 20 personen boek je bij ons al een prachtige herinnering.

Huwelijksjubileum

Elk huwelijksjubileum is een gelegenheid om te vieren en te koesteren.

Het maakt niet uit of het gaat om het eerste jaar of het vijftigste jaar van het huwelijk. Zie het een beetje zoals jullie bruiloft, met al jullie vrienden en familie.

Onze prachtige zalen vormen het ideale decor voor een onvergetelijk jubileum feest. Hulp of advies nodig met de aankleding? Ook daar hebben wij een styliste voor in huis.

Een feestelijk welkomstdrankje, goede gesprekken en mooie muziek. En wat is een feest zonder heerlijke hapjes?  Geen zorgen, we hebben diverse culinaire mogelijkheden van buffetten, borrels tot een Walking Dinner. Voor elk wat wils!

Familie (mid)dag

Een familiedag vormt vaak een mooi een zeldzaam samenzijn.

Gezellig met de hele familie een waardevol moment en herinneringen creëren om de onderlinge band nog meer te versterken. Een familiedag kan daarom een leuk familiemoment zijn. Het organiseren van zo een dag, met gezamenlijke activiteit en buffetten, kan de familieband versterken, verder dan de ontmoetingen op verjaardagen. Vaak is samen een uitje gaan doen, beter voor de band dan dat je elkaar alleen ziet op verjaardagen.

Ben jij degene die de familiedag gaat organiseren? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Overnachten

Als je na het feest nog niet naar huis wilt, biedt Het Huis vier prachtige suites voor een buitengewone luxe overnachting. Neem een kijkje op onze website voor alle mogelijkheden en arrangementen. Lees meer

Wil je meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag dan een persoonlijk gesprek aan met onze ervaren eventmanagers. Zij staan klaar om met samen met jou alle details en opties te bespreken, zodat jouw evenement bij De Schildhoeve Buitengewoon een onvergetelijke ervaring wordt.

Je bent bij ons aan het juiste adres als je iets te vieren hebt! We kijken ernaar uit om jouw speciale gelegenheid onvergetelijk te maken.

Dit zeggen
onze gasten

Gisteren was ons prachtige feest/dag bij jullie.

Alhoewel we het een beetje spannend vonden dat zowel Ilona (eerste contactpersoon) en daarna Vera (tweede contactpersoon) op vakantie waren/afwezig, waren deze twijfels nergens voor nodig. Mede dankzij jullie was het echt een fantastische dag! Dankjewel voor de goede zorgen, de fijne communicatie, de bediening, de gastvrijheid en vooral het plezier die wij ook bij jullie ervaren. Alles was helder, goed overgedragen dus iedereen wist van alle afspraken. Echt nogmaals 100x dankjewel. Wij zullen jullie locatie bij iedereen aanraden! Want ik gun iedereen zo’n prachtige locatie voor de mooiste dag van je leven.


Dankjewel voor de goede zorgen!,Lieve groeten, Niels en Irma

"Prachtige locatie voor een geweldige bruiloft! Enorm lief personeel en werkelijk alles top (ze hadden zelfs prachtig weer geregeld)"

Elisabeth Gerritsen,Elisabeth Gerritsen

Mooie locatie.
Vriendelijke bediening.
Sfeervol.
Goede parkeergelegenheid.

Hein Tipker, Hein Tipker

Net terug van een geweldig personeelsfeest op deze schitterende locatie De Schildhoeve. Een mooie grote tuin en vriendelijk personeel. Om het plaatje compleet te maken hebben we er een overnachting bij geboekt in kamer Bij Pa en Ma. Luxe grote slaapkamer met mooie grote badkamer. Heerlijk ontbijt, we kwamen aan niets te kort. Echt aan te bevelen om hier een overnachting te boeken! Bedankt voor deze ervaring, groetjes Erik en Linda.

Erik Pol,Erik Pol

Complimenten voor jullie personeel, zo aardig, meedenkend en behulpzaam.
Er staan wat foto's op jullie Facebook pagina

Betty de Roo,Betty de Roo

Reserveer jullie feestje

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.