Feestje?

Verjaardag

Kroonjaren zijn een mooi moment om even extra uit te pakken als het gaat om een feest.

Een kroonjaar verjaardag, waar je even extra bij stil staat wat er is behaald en soms wat er is achtergelaten. Bijzondere momenten zijn soms spaarzaam en daarom kan het een uitermate goed idee zijn om juist op die momenten te vieren wat er te vieren valt.

Met een kroonjaar vier je een speciale mijlpaal van en dat moet natuurlijk groots worden gevierd met meerdere mensen, bijvoorbeeld je partner, een groter feest organiseert om kroonjaren te vieren.  60, 79, 80, 90 jaar:  Hele mooie mijlpalen waar we beste even wat extra bij stil kunnen staan.

Informeer nu naar de mogelijkheden en vier ook ouw verjaardag bij De Schildhoeve Buitengewoon.

Vanaf 20 personen boek je bij ons al een prachtige herinnering.

Huwelijksjubileum

Elk huwelijksjubileum is een gelegenheid om te vieren en te koesteren.

Het maakt niet uit of het gaat om het eerste jaar of het vijftigste jaar van het huwelijk. Zie het een beetje zoals jullie bruiloft, met al jullie vrienden en familie.

Onze prachtige zalen vormen het ideale decor voor een onvergetelijk jubileum feest. Hulp of advies nodig met de aankleding? Ook daar hebben wij een styliste voor in huis.

Een feestelijk welkomstdrankje, goede gesprekken en mooie muziek. En wat is een feest zonder heerlijke hapjes?  Geen zorgen, we hebben diverse culinaire mogelijkheden van buffetten, borrels tot een Walking Dinner. Voor elk wat wils!

Overnachten

Als je na het feest nog niet naar huis wilt, biedt Het Huis vier prachtige suites voor een buitengewone luxe overnachting. Neem een kijkje op onze website voor alle mogelijkheden en arrangementen. Lees meer

Blijf slapen na de nieuwjaarsborrel

Wil je meer informatie over de mogelijkheden?

Vraag dan een persoonlijk gesprek aan met onze ervaren eventmanagers. Zij staan klaar om met samen met jou alle details en opties te bespreken, zodat jouw evenement bij De Schildhoeve Buitengewoon een onvergetelijke ervaring wordt.

Je bent bij ons aan het juiste adres als je iets te vieren hebt! We kijken ernaar uit om jouw speciale gelegenheid onvergetelijk te maken.

Dit zeggen
onze gasten

En nu is het feestje voorbij…wat was het geslaagd! Een fijne feestruimte, heerlijk eten en twee super zorgzame en lieve gastdames. Echt zoals ik jullie ken en het was heel fijn om dit met de familie te delen. Veel complimenten gehad over de gekozen locatie, die breng ik bij deze graag aan jullie over. 😊
Voor ons was het plaatje compleet en hebben we genoten van het samenzijn. Dankbaar dat we dit hebben kunnen vieren met elkaar.

Heel veel dank voor de goede zorgen, het fijne ‘regelcontact’ en je top-collega’s ter plaatse inclusief de hele keukenbrigade, zelf at ik ook ‘aangepast’ en ook dat was heerlijk. Zó fijn om te ervaren dat daar moeite voor is gedaan en er prachtige gerechten klaargemaakt zijn. Echt top.


En nu is het feestje voorbij…wat was het geslaagd! Een fijne feestruimte, heerlijk eten en twee super zorgzame en lieve gastdames. Echt zoals ik jullie ken en het was heel...
Lees meer

Voor ons was het plaatje compleet en hebben we genoten van het samenzijn.,Familie Jellema

Goede betrokken en bedreven medewerkers.
Simpelweg uitstekend. volledig zoals je het je kunt voorstellen.
Goede betrokken en bedreven medewerkers. Simpelweg uitstekend. volledig zoals je het je kunt voorstellen.

Super gastvrij. Goed meedenken in alle opties. Heerlijk eten gehad.,Dhr. Tabak

Alles was af, met een ontzettend gastvrije gastvrouw en-heer.
Alles was af, met een ontzettend gastvrije gastvrouw en-heer.

Voortreffelijk,Hoogendoorn , juni 2023

Perfecte locatie met een uitstekende gastvrouw.
We werden aan alle kanten verwend.
Perfecte locatie met een uitstekende gastvrouw. We werden aan alle kanten verwend.

Voortreffelijk,Roeland van oudenhoven , oktober 2023

Keurig en prima alles een echte aanrader
Keurig en prima alles een echte aanrader

Voortreffelijk,Flappie , oktober 2023

Reserveer jullie feestje

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.