Vergaderen in een bosrijke en landelijke omgeving in Drenthe

Gasterij & Catering de SchildHoeve is centraal gelegen in Drenthe (Hoogeveen) nabij snelweg A28 en is zeer geschikt voor het organiseren van vergaderingen, seminars en bijeenkomsten. Daarnaast is Gasterij & Catering de SchilHoeve uitermate geschikt als trainingslocatie, cursusruimte, teambespreking en voor het verzorgen van workshops. De bosrijke en landelijke omgeving geven u en uw gezelschap de mogelijkheid om in stilte uw vergadering te doorlopen.

Vragen of vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u vragen over onze vergaderarrangementen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Onze gastvrouwen Linda, Ilona of Amber zullen spoedig contact met u opnemen!

Neem contact met ons op

Vergaderen bij De SchildHoeve

Moderne vergaderzalen met prachtig park en wandeltuin

Gasterij & Catering de SchildHoeve beschikt over een drietal sfeervolle en moderne vergaderzalen ieder met eigen bar en aangrenzend, eigen, terras. Zo kunt u vergaderen met 10 tot 250 personen. De vergaderzalen beschikken allen over een beamer & projectiescherm en is het mogelijk om gebruik te maken voor een microfoon. Tevens beschikken we over  een prachtig park en wandeltuin de Verleiding. Hier kunt u tijdens de lunch een heerlijke wandeling in maken.

Benieuwd naar de zalen? Bekijk dan onze zalen op de pagina's de Ontmoetingde Ervaringde Beleving.

NIEUW! Sind mei 2018 kunt u via ons vergaderen tussen de schapen. Schaapskooi Ruinen heeft hier een inspirerende vergaderlocatie gebouwd welke wij voor hen mogen verhuren en waar ons cateringteam de inwendige mens mogen verzorgen in de vorm van koffie, thee, lunch en diner. U wordt ook op deze prachtige locatie door ons in de wol...watten gelegd. Voor meer meer informatie, zie prijzen

 

Waarom vergaderen bij Gasterij & Catering de SchildHoeve?

Wilt u in een rustige, comfortabele, omgeving vergaderen, nabij snelweg A28? Dan bent u bij Gasterij & Catering de Schildhoeve aan het juiste adres. Onze unieke en inspirerende locatie heeft de volgende voordelen:

Vergaderen bij Gasterij & Catering de SchildHoeve

Graag ontzorgen wij u tijdens het vergaderen. Om deze reden bestaan onze vergaderarrangement standaard uit:

Vergaderarrangementen voor uw organisatie

Hieronder vindt u vergaderarrangementen voor vergaderingen varierend van 4 tot 12 uur. In goed overleg kunnen wij tijdens vergaderingen een heerlijke lunch of diners en buffetten verzorgen. 

 

U kunt uw arrangement gemakkelijk uitbreiden

Onze arrangementen zijn uit te breiden met luxe lunch, buffet, diner of borrel. Daarnaast is het onder andere ook mogelijk om te kiezen voor een luxe koek, warme snack of een heerlijke huisgemaakt brownie en gemberkoek. Wij informeren u vraag over de mogelijkheden.

U vergadert bij ons al vanaf € 19,50 per persoon inclusief de zaalhuur. Uitgaande van minimaal 10 personen. Wilt u vergaderen met een kleiner gezelschap? Vraag ons dan gerust naar de prijzen.

Wilt u snel een prijsindicatie ontvangen voor uw vergadering? Neem dan contact met ons op en wij zullen binnen 24 uur reageren met een gepaste prijsindicatie!

Neem contact met ons op

 

Organisaties die u voor zijn gegaan

Hieronder vindt u een greep van onze klanten die u voor gingen en gebruik hebben gemaakt (en maken) van onze vergaderzalen en arrangementen:

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen of een vrijblijvend gesprek aangaan waarbij wij u kunnen vertellen wat er zoal mogelijk is? Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op.

Neem contact met ons op


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | zoekmachine marketing dotsolutions