De Beslissing

Knusse vergaderruimte met veel daglicht

Welkom in De Beslissing

De Beslissing is een lichte ruimte met een frisse uitstraling die je direct verwelkomt. Het voormalig kantoor is getransformeerd tot een ware luxe boardroom met een unieke ambiance, waardoor vergaderen een absoluut plezierige ervaring wordt. Met een capaciteit tot maar liefst 12 personen biedt deze ruimte voldoende plaats om met een team bijeen te komen en belangrijke beslissingen te nemen.

Kenmerken

  • Presentatiemogelijkheden met groot beeldscherm
  • Verschillende vergaderopstellingen mogelijk (vraag naar de mogelijkheden)
  • Lunch- en dinermogelijkheden in de zaal of in De Ontspanning
  • Ook geschikt voor hybride vergaderingen
  • Airconditioning

Modern vergaderen met prachtig park en wandeltuin

Wij beschikken over een prachtig park en wandeltuin de ‘Verleiding’ genaamd. Hier kun je voor, tijdens of na de lunch, borrel of diner een heerlijke wandeling maken. Iedere zaal op de begane grond heeft een eigen gezellige bar en eigen, aangrenzend terras met fraaie uitzichten. Daarnaast beschikken wij over voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Dit zeggen
onze gasten

Op deze plek heb ik een teamdag gehad. In de grote conferentiezaal. Deze was goed ingericht. Een groot projectiescherm met een heldere beamer. Achter in de zaal stond koffie, thee, fris en lekkers gereed. De aanwezige koeling maakte een zoemend geluid waardoor niet iedere spreker goed verstaanbaar was. Overigens was dat ook de schuld van de sprekers zelf want zij maakten geen gebruik van de aanwezige geluidsinstallatie. De lunch was er prima. Naast het gebouw is een grote tuin waar je leuk kunt wandelen. In deze tuin worden ook allerlei groenten en vruchtgevende planten verbouwd. Verder zijn er voldoende parkeerplaatsen. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Erik Jansen,

Prachtige locatie voor grote en kleine partijen. Als klant wordt je serieus genomen en alles word in het werk gezet om een prettig verblijf te garanderen!

Evenementenverhuur Spelotheek Beilen,

Feestavond van bedrijf Trivium gehad. Met warm en koud buffet. De bediening bediende ook vlot met de drankjes. Goed voor elkaar.

Dirk Prins,

Geweldige plek om iets te vieren met familie. Vriendelijk personeel en fantastische keuken.

Gerard van der Laan,

Reserveer
een ruimte

MM slash DD slash JJJJ
Wij beschikken over een prachtig park en wandeltuin de ‘Verleiding’ genaamd. Hier kun je voor, tijdens of na de lunch, borrel of diner een heerlijke wandeling maken. Iedere zaal op de begane grond heeft een eigen gezellige bar en eigen, aangrenzend terras met fraaie uitzichten. Daarnaast bieden wij voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.