Omleiding A28

Omleiding vanaf de A28 naar de Schildhoeve

De weg naar Fluitenberg wordt tijdelijk afgesloten tussen 16 februari en 8 april 2022. Wij hebben verschillende omleidingsroutes voor u op een rijtje gezet waarbij u niet meer dan 10 minuten extra onderweg bent.

De Middenveldweg in Hoogeveen tussen de op- en afrit van de A28 naar Fluitenberg gaat op de schop.
Bij deze op- en afritten van de A28 bij Hoogeveen-Noord/Fluitenberg komen twee rotondes voor een betere doorstroming. Helaas betekent dit dat wij iets minder goed bereikbaar zijn.

Voor auto- en vrachtverkeer is er een omleidingsroute aangegeven met de borden ‘F’. Het fietsverkeer kan gewoon via de standaard route ‘de Schildhoeve’ bereiken.

Wij hebben de omleidingsroute alvast voor u gereden en uitgewerkt. Via de omleiding bent u maximaal 9 minuten langer naar ons onderweg. Dit geeft u de tijd om nog even te genieten van goede muziek of u kunt nog net even dat ene belangrijke telefoongesprek voeren

We willen dat u uitgerust bij ons aankomt en hebben voor de extra minuten een mooie spotify playlist voor u samengesteld die u kunt draaien in de auto. Heeft u een elektrische auto, dan kunt u deze na de rit bij ons opladen, aan één van onze 4 nieuwe laadpalen.

Hieronder hebben we voor u alle routes even op een rijtje gezet. Heeft u vragen bel dan gerust of kijk voor meer informatie ook op de app van NTP “Middenveldweg Hoogeveen”.

ROUTE vanaf A28 Assen / Groningen (9 minuten extra reistijd)

ROUTE vanaf A37 Duitsland / Emmen (6 minuten extra reistijd)

ROUTE vanaf A28 Zwolle / Meppel (2 minuten extra reistijd)

ROUTE vanaf N48 Zuidwolde / Ommen (6 minuten extra reistijd)

Tot snel!

Team De Schildhoeve